-
-
-
-
-
-
-
-


   Hääautot - haa-autovuokraus.fi

Polttariohjelmaa


Polttariohjelman laatiminen:

Päivä aloitetaan usein yllättämällä juhlakalu kotonaan tai työpaikalta. Mielikuvituksen sekä kierojen suunnitelmien käyttö sen suhteen, että polttari-sankari ei arvaisi suuren päivän olevan käsillä, on ensiarvoisen tärkeää. Usein tapahtumaa on kaikesta salailusta huolimatta jouduttu koordinoimaan siten, että polttari-sankarilla on hyvä aavistus muutaman potentiaalisen päivän suhteen. Tätä ei kannata surra, sillä polttariporukan ilmaantuminen oven taakse on joka tapauksessa yllätys – on sitä osattu odottaa tai ei :)

Polttariohjelmaa haluavat melkein kaikki...

Totta, kaikki ei polttareita halua, mutta siltä varalta että polttarit halutaan järjestää olemme me olemassa Sinua varten!

Siis kuitenkin lähes jokainen naimisiin menevä toivoo ystäviltään huomiota sen suhteen, että jonkinlaiset polttarit järjestetään, ajatus on tärkein.

On hyvä ottaa huomioon sankarin toiveet ja mihin hän ei ehdottomasti halua… koska sitälin on luvassa, jos näin sovitaan.. :)

Pienillä budjeteilla toimittaessa, voidaan ohjelmanumeroiksi valita vaikkapa aivan perinteisiä pelejä, kuten jalkapalloa, sählyä, koripalloa tai petankkia. Muut urheilumuodot, kuten urheilupuistojen juoksuradat, kuulantyönnöt sekä vastaavat lajit tarjoavat hyviä mahdollisuuksia ystävänne viihdyttämiseen, mikäli se on polttariporukan toive. Myös erilaiset seurapelit tuottavat päivänsankarille sitä yhdessäolon tunnetta, johon polttareilla pyritään.

Kun polttari-päivä on valittu, kannattaa tarkistaa, ettei sankarilla ole jotakin ensiarvoisen tärkeää kyseiselle päivälle suunniteltuna.

Kannattaa myös muistaa, että viimeinen viikonloppu ennen häitä on yleensä niin kiireinen, että polttareiden järjestäminen saattaa vaikeuttaa häihin liittyviä järjestelyjä. Tästä syystä polttarit kannattaa järjestää noin 2 viikkoa ennen häitä. Polttareiden järjestäminen häitä edeltävänä iltana on hyvä ajatus, mutta se silti kannattaa tarkkaan harkita. Jos polttareissa aiotaan juoda alkoholia, niin herää kysymys: kuka haluaa olla krapulassa omissa häissään? Mutta toisaalta myös kuka ei? Viimeisenä iltana sulhasella ja morsiamella on paljon hoidettavanaan.

Polttariohjelma ja talous

Polttariohjelmaa laadittaessa kannattaa keskustella avoimesti käytettävissä olevasta budjetista. Polttariohjelmissa usein käytetty kaava lähinnä kustannusten kurissa pitämiseksi on miesten polttareissa monasti seuraavanlainen: Aamiainen, yksi pääohjelmanumero, johon koko ryhmä osallistuu, yksi tai kaksi yksilösuoritusta polttarisankarille, ruokailu, kaupunkikierros, sauna sekä illanviettoa ravintolassa tai vaikkapa kesämökillä.

Tyttöjen polttarit koostuvat tavallisesti hieman pehmeämmistä lajeista ja niihin liittyy usein polttarisankarin hemmottelu tavalla tai toisella.

Tasan eivät käy onnen lahjat: Miehen otellessa thainyrkkeilyammattilaista vastaan tai ryömiessään värikuulataistelussa vihollista pakoon saa naispuolinen polttarisankari usein makoilla hieronnassa ja nauttia kasvohoitojen rentouttavasta vaikutuksesta.

Mikäli polttari-ohjelma aloitetaan heti aamusta, on koko porukalla varmasti nälkä, joten kunnollinen aamiainen on paikallaan.

Ohjelmanumeroiden järjestyksellä ei luonnollisestikaan ole merkitystä, tässä ohjelmat käsitellään suurimmasta pienimpään. Pääohjelman kesto on tavallisesti tunnista kahteen ja muodostuu koko porukan voimin käytävästä pelistä. Lajit vaihtelevat värikuulataistelusta jalkapallo-otteluun. Sivuilta löytyy runsaasti erilaisia ohjelmanumeroita järjestäviä yrityksiä, joiden palvelut kattavat varmasti vaativankin polttariporukan tarpeet.

Yksilösuorituksiin luetaan taitolento, zorbi-pallon sisällä pyöriminen sekä vastaavat numerot, joihin vain sankari osallistuu. Yksilösuoritukset ovat toimivia, mutta kannattaa aina muistaa, että polttarisankarilla on kaikkein hauskinta silloin kun hän näkee koko ryhmän viihtyvän omissa juhlissaan. Tästä syystä yhteiset pelit ovat ensiarvoisen tärkeitä ME-hengen syntymiselle. Näin aiemmin tuntemattomat ihmiset voivat myös tutustua toisiinsa.

Aikataulujen osalta kannattaa myös huomioida mitä ohjelmanumeroita voi tehdä pienessä maistissa ja mitkä vaativat ehdottomasti teräviä aisteja. Jos suoritukset vaativat pidättäytymistä alkoholista, kannattaa sankarille varata alkoholitonta juotavaa ohjelmien väliin. Oluen ansaitseminen jonkin tiukan suorituksen jälkeen on monasti kaikkein hauskinta ryyppyillassa. Polttarisankaria voi huoletta pitää ilman alkoholia ohjelmien ajan. Niiden hauskuus ei kännitömyydestä kärsi- päinvastoin.

Aloittamalla alkoholin käyttö vasta illalla tai iltapäivällä polttarisankari varmasti myös jaksaa juhlia eikä sammahda ainakaan ensimmäisenä. Vaikka polttariryhmän tehtävänä on tarjota illan sankarille ruoat ja juomat, kannattaa terävistä ryypyistä pidättäytyä ainakin alkuillasta. Koko ilta menee sankarin osalta pieleen, mikäli nukkumatti kutsuu jo ennen kuin juhlat ovat alkaneetkaan. Lienee turha edes mainita, että joissakin polttareissa esiintyneet raa'an viinan juontikilpailut voivat oikeasti olla hengenvaarallisia. Olut ja siideri ovat loistavia polttarijuomia, koska niillä pystyy pitämään (melko hyvin) kontrolli kovassakin menossa.

Polttareissa suosittuna ohjelmanumerona ovat myös olleet jonkin tuotteen tai palvelun kaupustelu hauskoihin asuihin sonnustautuneena. Joillekin nämä sopivat täydellisesti ja jotkut taas kokevat ne epämiellyttävinä. Kannattaa siis muistaa, mistä sankarinne pitää. Jos hän on synnynnäinen esiintyjä, niin ohjelmanumero toimii varmasti. Jos taas näin ei ole, niin karaokelaulut ja kaupankäynti kannattaa jättää pois. Polttariohjelma kannattaa aina valita sankarin mukaan.

Ja lopuksi haluamme vielä muistuttaa, että polttareiden on tarkoitus olla hauska juhla.

Ohjelmanumerot, joiden tarkoituksena on satuttaa tai alistaa polttarisankaria, eivät kuulu polttareihin! Harmittomaksi tarkoitettu pila saattaa loukata syvästi päivän sankaria tai tämän puolisoa, mikäli ohjelmaa ei mietitty loppuun saakka. Pitäkää siis terve maalaisjärki mukana ohjelmaa suunniteltaessa.

Siinä tärkeimmät.. parhaat polttarit ja polttari-ohjelmat järjestää

Polttariohjelmaa, polttarit tarjoaa polttari.fi
Turku 0400 179 307 polttari [ät] polttari.fi
Helsinki 040 726 2972 polttari [ät] polttari.fi
Tampere polttari [ät] polttari.fi

www.polttari.fi

-
     Etusivu   |   Ohjelmaa   |   Saunatilat   |   Vuokraus   |   Polttareiden laatiminen   |   Seikkailut   |   Tarjouspyyntö   |   Yhteys ja Info   
77237  | Copyright © 2017 Polttari.fi | Tekninen toteutus Webbinen.net