-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


   Hääautot - haa-autovuokraus.fi

Polttariohjelmaa ja tapahtumat polttareihin

Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella, lähetä sähköpostia polttari [ät] polttari.fi tai soita numeroon 0400 179 307

polttari.fi - parhaat polttarit ja polttariohjelmaa

Polttariohjelman laatiminen:

Polttaripäivä aloitetaan usein yllättämällä polttarisankari kotoaan tai työpaikalta. Mielikuvituksen sekä kierojen suunnitelmien käyttö se suhteen, että polttarisankari ei arvaisi suuren päivän olevan käsillä on ensiarvoisen tärkeää. usein tapahtumaa on kaikesta salailusta huolimatta jouduttu koordinoimaan siten, että polttarisankarille on hyvä aavistus muutaman potentiaalisen polttaripäivän suhteen. Tätä ei kannata surra, sillä polttariporukan ilmaantuminen oven taakse on joka tapauksessa aina mukava yllätys, osattiin sitä odottaa tai ei.

Polttariohjelmaa haluavat kaikki!

Lähes jokainen naimisiin menevä toivoo ystäviltään huomiota sen suhteen, että jonkinlaiset polttarit järjetetään. riippumatta siitä käytetäänkö polttareihin paljon tai vähän aikaa tai vaivaa. Pienillä budjeteilla toimittaessa voidaan polttareiden ohjelmanumeroiksi valiota vaikka aivan perinteisiä ja helposti järjestettäviä pelejä, kuten jalkapallo. sähly, koripallo ta petankkia. Myös muut urheilumuodot, kuten urheilupuistojen juoksuradat, kuulantyönnöt sekä vastaavat lajit tarjoavat hyviä mahdollisuuksia yhdessä oloon ja polttariporukan viihdyttämiseksi. Myös erilaiset seurapelit tuottavat polttarisankarille sitä yhdessäolon tunnetta, johon polttareilla pyritään.
Kun polttaripäivä on valittu, kannattaa tarkistaa, ettei polttarisankarilla ole muuta tärkeää samalle päivälle jo suunniteltuna. Kannattaa myös muistaa, että viimeinen viikonloppu ennen häitä on yleensä niin kiireinen, että polttareiden järjestäminen saaattaa vaikeuttaa häihin liittyviä järjestelyjä. Tästä syystä polttarit kannattaa järjestää vähintään 2 viikkoa ennen häitä. Polttareiden järjestäminen häitä edeltävänä iltana on tuhoon tuomittu ajatus. kukaan ei halua olla krapulassa omissa häissään ja viimeisenä iltana sulhasella ja morsiamella on miljoona asiaa hoidettavanaan, joten railakkaat juhlat ystävien kanssa ei yleensä enää viimeisenä iltana onnistu.

Polttariohjelma ja polttarien talous

Polttariohjelmaa laadittaessa kannattaa keskustella avoimesti käytettävissä olevasta budejetista. Polttariohjelmissa usein käytetty kaava lähinnä kustannusten kurissa pitämiseksi on miesten polttareissa monasti seuraavanlainen: aamiainen, yksi pääohjelmanumero, johon koko polttari -ryhmä osallistuu, yksi tai kaksi polttarisankarin yksilösuoritusta, ruokailu, kaupunkikierros, polttarisauna sekä illan viettoa ravintolassa tai kesämökillä. Tyttöjen polttarit koostuvat tavallisesti hieman pehmeämmistä lajeista ja niihin liittyy usein polttarisankarin hemmottelu tavalla tai toisella. Tasan eivät käy onnen lahjat; Miehen suorittamassa palostunttia saa naispuolinen polttarisankari usein makoilla hieronnassa ta nauttia kasvohoidon rentouttavasta vaikutuksesta.

Mikäli polttariohjelma aloitetaan heti aamulla, on koko polttariporukalla varmasti nälkä, joten kunnollinen aamiainen on yleensä paikallaan.

Polttariohjelmanumeroiden järjestyksellä ei luonnollisestikaan ole niin suurta merkitystä, tässä polttariohjelmat käsitellään suurimmasta pienimpään. Pääohjelman kesto on tavallisesti tunnista kahteen ja muodostuu koko polttariporukan voimin käytävästä pelistä tms. Polttareissa lajit vaihtelevat sumopainiottelusta ihmissoihtuun. polttariohjelmaa.fi sivustosta löydät varmasti polttariohjelmat Sinun vaativimpiinkiin polttareihin.

Yksilösuorituksiin lukeutuvat vesihiihto, monster -skate, ihmissoihtu ja muut vastaavat joihin vain polttarisankari osallistuu. Yksilösuoritukset ovat toimivia, mutta kun ohjemassa on joitain lajeja niin, että koko polttari -ryhmä pääsee osallistumaan on polttarisankarillakin hauskinta silloin kun näkee että koko ryhmä viihtyy polttareissa. Näin myös aiemmin tuntemattomat vieraat polttareissa voivat myös tutustua toisiinsa.

Polttareiden aikatauljen osalta kannattaa myös huomioida mitä ohjelmanumeroita voi tehdä pienessä maistiis ja mitkä vaativat pidättäytymistä alkoholista. Polttarisankarille kannattaa varat alkoholitonta juotavaa polttariohjelmien väliin. Olen ansaitseminen jonkun tiukan suorituksen jälkeen on monesti hauskaa :) Polttarisankaria voi huoletta pitää ilman alkoholia valittujen polttariohjelmien ajan.

Aloittamalla alkoholin käyttö vasta illalla ta iltapäivällä varmistetaan se ,että polttarisankari jaksaa juhlia eikä hyydy kesken parhaiden polttarijuhlien! Vaikka polttariryhmän tehtävänä on tarjota ilta polttarisankarille, kannattaa terävistä ryypyistä pidättäytyä ainakin alkuillasta. Koko polttari-ilta ja polttarit menee polttarisankarin osalta pieleen, mikäli uni korjaa sankarin ennen kuin polttarijuhlat ovat kunnolla alkaneetkaan. On varmasti turha edes mainita, että joissakin polttareissa esiiintyneet väkevän viinan juontikilpailut voivat olla oikeasti vaarallisia. Olut, siideri ja lonkero ovat parhaita polttarijuomia, koska niillä pysyy kontrolli kovassakin menossa!

Polttareissa suosittuna ohjelmanumerona ovat olleet myös jonkin tuotteen tai palvelun myynti hassuihin asuihin somistautuneena. Toiselle tämä sopii ja toiset taas kokevat ne epämiellyttävänä. Kannattaa siis muistaa, mistä polttarisankari pitää. Jo polttarisankari on synnynnäinen esiintyjä, niin ohjelma varmasti toimii. Jos taa näin ei ole, niin karaokelaulut ja kaupankäynti kannattaa unohtaa. Polttariohjelma tulee suunnitella polttarisankarin mukaan ja hänelle sopivaksi. Näin kaikki nautti polttareista!

Lopuksi. Polttareiden on tarkoitus olla hauska juhla. Polttariohjelmanumerot, joiden tarjkoitus on satuttaa tai loukata polttarisankaria eivät kuulu polttareihin. Harmittomaksi tarkoitettu pila saattaa loukata syvästi polttarisankaria tai tämän puolisoa, mikäli polttareiden ohjelmaa ei ole mietitty loppuun saakka.


Polttarit Turku, Tampere ja Helsinki
0400 179 307
polttari [ät] polttari.fi

Parhaat Polttarit tarjoaa Elämysosakeyhtiö Ässä!

www.polttari.fi

-
     Etusivu   |   Ohjelmaa   |   Saunatilat   |   Vuokraus   |   Polttareiden laatiminen   |   Seikkailut   |   Tarjouspyyntö   |   Yhteys ja Info   
77237  | Copyright © 2017 Polttari.fi | Tekninen toteutus Webbinen.net