-
-
-
-
-
-
-
-


   Hääautot - haa-autovuokraus.fi

Polttarit Turku, polttariohjelmat ja ideat polttareihin

Täältä löydät parhaat ohjelmat ja tapahtumat polttareihin!

Elämys S lyhyesti:
Järjestämme yritysten virkistystapahtumia, ohjelmapalveluja ja polttareita Turussa, Helsingissä ja muualla suomessa, vuokraamme myös hassun hauskoja tarvikkeita ja laitteita Sinun ja yrityksesi käyttöön.

Ohjelmatarjontaan ja vuokrattaviin vempaimiin voit tutustua ohjelmaa -välilehdellä.

polttari.fi - hauskoja ja vauhdikkaita polttareita ja ohjelmia sekä miesten että neitojen polttareihin.

Toimialueemme on Turku, Helsinki, Tampere ja sopimuksen mukaan muu suomi.

Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella
Turku 0400 179 307 polttari [ät] polttari.fi
Helsinki polttari [ät] polttari.fi
Tampere polttari [ät] polttari.fi

Infoa polttareista, polttareiden suunnittellusta ja polttareiden ajankohdasta yms.


Polttarin ajankohta?

Harva järjestää enää polttareita häiden aattoiltana. Ensinnäkin polttarisankarin on erittäin vaikea rentoutua, jos häät ovat jo seuraavana päivänä. Polttareiden järjestäjät ja polttariporukan on hyvä huomioida, että nykyään hääjärjestelyt ovat entistä enemmän vihkiparin harteilla, joten viimeinen yö voidaan hyvinkin joutua käyttämään viimeisiin häiden järjestelyihin. Jos häiden järjestelyt ovat hyvällä mallilla, kannattaa viimeinen yö käyttää nukkumiseen. Polttarit järjestetään usein yllätyksenä, mutta tänä aikataulujen täyttämänä aikana ei ole mitenkään ennenkuulumatonta, että polttareiden ajankohta on etukäteen sovittu morsiamen/sulhasen kanssa. Toki yllätys on aina yllätys, mutta juhlakalua rauhoittaa tällöin huomattavasti tieto, että polttariseurue on huolehtinut juhlakalun velvollisuuksista ja vaikka lastenhoidosta tms.

Onko polttarit pakko järjestää?

Ei tietenkään ole. Vaikka tapa on vanha ja yleinen, ei missään ole määrätty polttareita pakollisiksi. Jos sopivaa yhteistä aikaa ei polttareiden järjestämiseen löydy, ystävistä ei ole juhlijoiksi tai juhlakalu todellakin inhoaa aivan kaikkia juhlia tai yhdessäoloa, voi polttarit aivan huoletta jättää järjestämättä. Toisaalta näin hukataan ainutlaatuinen hetki mukavaan yhteiseen yhdessäoloon. Polttareiden ei todellakaan tarvitse olla mikään remujuhla ja polttarit voi järjestää hyvinkin pienimuotoisesti. Tärkeintähän polttareissa on mukava ja rentouttava yhdessäolo ystävien kanssa ja polttarit ovat siihen erittäin hyvä syy.

Voidaanko sulhasen ja morsiamen polttarit järjestää samaan aikaan tai olla yhteiset polttarit?

Tietysti voi. Vaikka yleensä juhlat ovat olleet erilliset, niin toisenlaisiakin tapoja on nähty. Jo 1500-luvulla Länsi-Suomessa oli tapana morsiamen ja sulhasen käydä yhdessä saunassa häiden aattona. Pitämällä yhteiset polttarit voidaan säästää kuluissa ja tämä voi helpottaa aikataulujen laatimistakin. Usein myös ystäväpiirit ovat yhteiset ja yhdessä vietetty juhla voi olla se kaikkein mukavin juhla.

Kuka järjestää polttarit?

Perinteisestihän polttarit järjestävät juhlakalun ystävät.

Kaaso tai bestman on hyvä ehdokas polttareiden pääorganisoijaksi, sillä hän tuntee muutenkin hyvin juhlakalun tavat, toiveet, ystäväpiirin ja myös häävalmistelujen aikataulun. Polttareiden organisoijana voi toimia aivan hyvin joku muukin kuin kaaso tai bestman. Mikäli kaasoa/bestmania ei ole eikä omista ystävistä oikein ole polttareiden järjestäjiksi, voi sulhanen/morsian aivan huoletta järjestää myös itse polttarinsa. Itse polttarinsa järjestävän ei tarvitse tuntea itseään mitenkään säälittäväksi tapaukseksi, sillä mm. Ruotsissa tapa oli hyvinkin yleinen. 'Nuorten miesten illan' eli viimeisen poikamiesillan ystävilleen järjesti sulhanen omassa kotonaan.

Kuka kustantaa polttarit?

Periaatteena on, että morsian/sulhanen ei maksa polttareissaan mistään, vaan hänen osansa kustannuksista jaetaan kaikkien polttareihin osallistujien kesken. Mitä enemmän osallistujia, sitä pienempi rahallinen osuus juhlakalun kuluista tulee kunkin osallistujan maksettavaksi. Mikäli kaaso tai bestman on ainoa juhlija sulhasen/morsiamen lisäksi, täytyy hänen maksaa kaikki kulut. Muutoinhan ei hänen tarvitse maksaa yhtään sen enempää kuin muutkaan osallistujat maksavat. Kaikki juhliin osallistujat (=kustannuksiin osallistujat) kannattaa ottaa mukaan ohjelman suunnitteluun. Ei nimittäin ole kovinkaan huomaavaista, jos kaaso tai bestman vain kylmästi ilmoittaa muille juhlijoille, että ”me menemme ensin ajamaan kartingia Paimioon, sitten Turun keskustaan saunaan, sieltä taksilla syömään ja illaksi juhlimaan. Jokaiselle tulee kustannuksia juhlakalusta 100€ + omat kulunsa.”

Monella meistä ovat ylimääräiset rahat tiukoilla, joten jo 20€ sekä omat kulut voivat olla liikaa, vaikka kuinka haluaisi tulla mukaan. Polttarit kannattaakin suunnitella niin, että mahdollisimman monella olisi taloudellisesti mahdollista tulla mukaan yhteiseen juhlaan, tässä me polttariohjelmaa.fi olemme Teidän apuna. Suurella rahalla ei välttämättä saa yhtään sen onnistuneempia polttareita kuin pienelläkään, eikä ohjelman ole mikään pakko olla xtremeä alusta loppuun. Mikäli morsian/sulhanen itse järjestää omat polttarinsa, niin tällöin hänen täytyy myös vastata kuluista.

Polttariohjelmaa?

On mahdotonta ja hyödytöntä yrittää antaa täydellisiä ohjeita siitä, mitä polttareissa saa tai ei saa tehdä. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mitä nyt vuodenaika, rahatilanne, seurueen koko muut vastaavat asiat mahdollisuuksia rajoittavat. Tavoitteena voisi pitää sitä, että kaikilla osanottajilla olisi hauskaa. Jos tästä täytyy tinkiä, niin ainakin sitten juhlakalulla pitäisi olla hauskaa. Polttarit voivat olla rauhallista yhdessäoloa ilman mitään ihmeellistä ohjelmaa, täyteen pakattu action-paketti a´la James Bond, hillitöntä ryyppäystä korvessa tai kaikkea tältä väliltä. Täydellisen polttarireseptin antamista vaikeuttaa se, että mikä toisesta on huikean jännää, on toisesta tappavan tylsää. Joku inhoaa hauskasti pukeutumista ja toinen taas rakastaa, benji-hyppy on jollekin kova juttu, mutta toinen on tehnyt sen jo kuudesti. Polttariohjelmaa suunniteltaessa kannattaa pitää johtoajatuksena se, mistä juuri kyseinen morsian/sulhanen pitää. Jos polttariohjelmaksi keksitään jotakin tavallisuudesta poikkeavaa, niin onhan se toki plussaa mutta ei kuitenkaan välttämätöntä.

Olemme valinneet polttari.fi -polttaripalveluumme hauskoja ja vauhdikasta polttariohjelmaa niin miesten kuin neitojen polttareihin Turun, Helsingin ja Tampereen alueella.

Erilaisia polttareita on tähän mennessä kertynyt jo useita ja toivomme, että jatkossa saamme polttari.fi sivustoamme kehitettyä entistä paremmaksinbestmanien ja kaasojen avuksi!

Soita tai laita sähköpostia ja järjestään Sinulle ikimuistoiset polttarit !!!

Turku, Helsinki, Tampere
0400 179 307
polttari [ät] polttari.fi

Polttariohjelmaa ja parhaat polttarit tarjoaa: Elämys Ässä

www.polttari.fi

-
     Etusivu   |   Ohjelmaa   |   Saunatilat   |   Vuokraus   |   Polttareiden laatiminen   |   Seikkailut   |   Tarjouspyyntö   |   Yhteys ja Info   
77237  | Copyright © 2017 Polttari.fi | Tekninen toteutus Webbinen.net