-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Vesihiihto, wakeboarding, yms. vesileikit. polttari.fi on parhaat polttarit

Kesäpäivä veneillen ja vesileikein Turussa.

Wakeboardingia, vesihiihtoa ja tuubiajeluja polttariporukoille, harrastajille ja yrityksille.
Lisäksi vuokraamme eri vesiurheiluvälineitä lajisi mukaan.
Mahdollisuuksia on monia, joista Sinä polttari –porukka voitte valita mieleisen. Alla on muutama esimerkki.

- perinteinen vesihiihto
- wakeboarding tai wakesurf
- banaani vetolelu (Takuuhauska vesilelu veneen perässä vedettäväksi! Istumapaikat kolmelle)
- vetorengas (Hauskaa pomppimista veneen perässä. Istut renkaaseen ja ihailet maisemia tai taistelet pysyäksesi hurjemmassa kyydissä.)

Vesihiihto polttaripaketti:

Ikimuistoinen polttariajelu, jossa polttarisankari pääsee näyttämään osaamistaan, joko wakeboarding tai vesihiihto saralla. Halutessa on myös mahdollisuus korvata edellä mainitut vauhdikkaalla tuubiajelulla!

polttaripaketti sisältää: Opastuksen, välineet, pelastusliivit, todistuksen ja tarvittaessa märkäpuvun. Sankari tarvitsee vain uima-asun (suositus:) ja pyyheliinan. Kesto noin 60 min.

Tarjolla nyt myös vauhdikas puolituntinen, valitsette polttarisankarille yhden lajin kolmesta (vesihiihto, wakeboarding tai tuubiajelu)

Varusteina pelastusliivit, märkäpuku, kypärä, vetokapula.

Parhaat polttarit.. varaa oma kesäpäivä lomakkeella

Ohjelmapalvelut yrityksille:

Järjestämme yrityksille erilaisia vesiurheiluun tutustumisia yms. Ota yhteyttä, niin mietitään juuri teidän toiveidenne mukainen tapahtuma! Pyydä tarjous!

VESIHIIHTOPOLTTARIT

Järjestämme polttarivesihiihdätyksiä vuosien kokemuksella. Polttarisankarin lisäksi voi vesihiihtää useampikin henkilö, tai vaikka koko polttariporukka.

Vesihiihtovälineet

Kahdella suksella hiihdon oppii aloittelijakin yleensä jo muutaman lähtöyrityksen jälkeen. Jos aikaa ja innostusta riittää, tai kahdella suksella vesihiihto on jo tuttua, voi opetella yhdellä suksella hiihtoa.

Vesilautailu eli wakeboarding

Vesilautailun opettelu on hiukan suksia haastavampaa, mutta onnistuu lumilautailua kokeineilta nopeasti ja muiltakin kohtuullisessa ajassa.

Vetorenkaan eli tuubin kyydissä istuminen onnistuu varmasti!

Myös lajin aloittelijoilta, eikä siinä välttämättä edes kastu muutamaa roisketta enempää.

Kahden tuubin vetäminen yhtä aikaa vierekkäin on myös mahdollista.

Jos haluaa opetella jotain erikoisempaa niin polvilautailun, kantosiiven varassa liitävän AirChairin tai paljain jaloin hiihdon (barefoot) opettelu onnistuu myös, mutta näihin on syytä varata reilusti aikaa ja voimia.

Meiltä löytyy hiihtovälineiden lisäksi tietysti myös märkäpuvut, liivit ja muut tarvittavat varusteet,

Vesihiihtoon tarvitaan on kohtuullinen uimataito ja mielellään myös uikkarit.

Paikka

Vesihiihto voidaan järjestää lähes missä tahansa Turun lähialueella mistä vain löytyy nopeus- ja muista rajoituksista vapaa vesialue. Helpointa on tulla Hirvensaloon, mistä löytyy pukukoppi, WC ja suihkut, sekä pitkä laituri jonka päästä on hyvä näkyvyys hiihtoalueelle.

Vene

Veneeseen mahtuu mukaan 3-4 katselijaa / kuvaajaa, muut voivat seurata vesihiihtoa laiturilta, josta on hyvä näkyvyys hiihtopaikalle. Polttariporukan nouto tai kyyditys veneellä vaikka kauemmaksikin onnistuu, veneen maksimikuorma on 5 henkeä + kuski.


Polttariohjelma

Suosituin polttariohjelma on juhlakalun sekä muutaman muun juhlaseurueeseen kuuluvan hiihdätys ensin suksilla ja sitten voimien jo alkaessa ehtyä on siirrytty tuubiin, jolla on puristettu loputkin mehut pois.

Suurin osa polttariporukoista varaa vesihiihdätyksen puolen päivän tienoille, kun polttarisankari on vielä täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Yli puolen promillen vauhdissa olevilta hiihdon opettelu ei yleensä enää onnistu emmekä vedä veneen perässä humalaisia turvallisuussyistä.

-
-
-
-
-
-
-
Polttariohjelmana vesihiihto, wakeboarding, yms. vesileikit
Polttari.fi on parasta polttariohjelmaa


polttari [ät] polttari.fi
www.polttari.fi

-
     Etusivu   |   Ohjelmaa   |   Saunatilat   |   Vuokraus   |   Seikkailut   |   Tarjouspyyntö   |   Yhteys ja Info   |   Lapset ja nuoret   
133157  | Copyright © 2020 Polttari.fi | Tekninen toteutus Webbinen.net